ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. ščiti vašo zasebnost in vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem, in jih obravnava kot zaupne. Z njimi ravna pošteno in zakonito.

V kolikor bi želeli prenehati prejemati kakršna koli AnaCatering sporočila od podjetja ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. in torej izbrisati svoje podatke iz baze, v katero ste se prijavili (sicer vaših podatkov ne bi bilo oziroma ni v bazi podatkov), lahko to storite s klikom na koncu katerega koli AnaCatering sporočila.

 

ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. vaše osebne podatke brez opozorila razkrije le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za: (a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki; (b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine spletnega mesta in podjetja ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p.; in za (c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov spletnega mesta ali javnosti.

Podatki, ki jih sami prostovoljno razkrijete za objavo na spletnem mestu – n. pr. v svojih komentarjih k prispevkom – niso predmet varstva zasebnosti.

Za potrebe poslovanja in spletnega mesta AnaCatering.si ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, priimek, domači ali službeni naslov ali telefonska številka, toda le od tistih oseb, ki te podatke sporočijo povsem prostovoljno, zaradi možnosti pridobitve koristnih brezplačnih informacij ali naročila storitev oziroma kake druge priložnosti, toda vselej na podlagi prostovoljne odločitve.

Na vseh spletnih straneh spletnega mesta so polja, ki jih je treba obvezno izpolniti, označena z zvezdico, tako da lahko ostale podatke, če želite, zadržite zase, in posredujete le tiste, ki so nujni.

ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. ne zbira podatkov od oseb, mlajših od 18 let, če ji je znano, da so mladoletne, in sicer dokler posredovanja podatkov ne odobri njihov zakoniti zastopnik. Ta lahko kadar koli zahteva vpogled v podatke, ki jih je mladoletnik posredoval podjetju ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p., in zahteva, da se odstranijo iz baze tega podjetja.

ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. uporablja vaše osebne podatke za pošiljanje z vaše strani zahtevanih vsebin in ponujanje storitev ter informacijskih proizvodov. V ta namen vas lahko ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. kontaktira po navadni pošti, elektronski pošti ali po telefonu.

Spletno mesto AnaCatering.si vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno izkušnjo. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na trdi disk postavi strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas. Njihova uporaba je na spletnem mestu AnaCatering.si namenjena zlasti izboljšavi vsebin in ponudbe na podlagi analize obiska in priljubljenosti posameznih strani. Če želite, lahko piškotke na svojem računalniku kadar koli onemogočite.

ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. ne prodaja in ne daje v najem ali zakup seznamov svojih potencialnih strank oziroma strank drugim podjetjem. Občasno lahko stopi v stik z vami v imenu zunanjih poslovnih partnerjev v zvezi z določeno ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati, vendar vaših osebnih prepoznavnih podatkov ne posreduje drugemu podjetju.

ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. lahko podatke izmenja z zaupanja vrednimi partnerji, ki so vključeni v poslovni proces, denimo v plačilo, v pošiljanje e-pošte ali navadne pošte, v pomoč pri administraciji, v skrb za stranke, v urejanje dostave in podobno. Vsem tem drugim osebam oziroma podjetjem je prepovedano uporabljati vaše osebne podatke v kateri koli drug namen, ki ni zagotavljanje storitev podjetju ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. Vaše osebne podatke so zavezani uporabljati enako skrbno kot ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p.

ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. lahko občasno posodobi to izjavo o varstvu zasebnosti, zato vas poziva, da jo redno pregledujete in ste tako vselej na tekočem, kako ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. ščiti vaše podatke.

 

Ta izjava o varstvu zasebnosti je podvržena zakonodaji Republike Slovenije. Morebitne spore rešuje stvarno in krajevno pristojno sodišče Republike Slovenije.

Če je kateri koli del te izjave o varstvu zasebnosti določen kot neveljaven ali neizvršljiv v skladu z veljavno zakonodajo, se šteje, do to neveljavno ali neizvršljivo določbo zamenja veljavna, izvršljiva določba, ki najbolje ustreza namenu prvotne določbe, preostanek izjave o varstvu zasebnosti pa ostane v veljavi.

Če imate kakršno koli vprašanje glede varstva zasebnosti in varovanja zaupnosti vaših podatkov, pišite na elektronski naslov Ana@AnaCatering.si ali Ana.Catering@gmail.com in odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

 

Če tudi potem ne boste zadovoljni s to izjavo in režimom varstva zasebnosti, vas bomo prosili, da prenehate uporabljati spletno mesto AnaCatering.si, kajti zadnja stvar, ki bi si jo želeli, je, da bi bili pri nas zaradi česar koli nezadovoljni.