“AnaCatering je catering, ki nikoli ne razočara. Na Ano se lahko vedno zanesete, da vas bo razveselila s slastnimi, svežimi, domiselnimi in čudovito serviranimi jedmi. Najlepše pa je, da so vsi okusi tako pristni in domači, svetlobna leta daleč od tipične »konfekcijske« hrane, ki jo včasih srečamo v restavracijah ali pri velikih cateringih. Toplo priporočam!”

Izr. prof. dr. Mara Cotič, dekanja Pedagoške fakultete UP

mnenja_strank

“AnaCatering smo izbrali na priporočilo Primorske gospodarske zbornice Koper in izredno zadovoljni smo, da smo se tako odločili. Dostava hrane je vedno pravočasna, aranžmaji miz so lepi za oko, jedi pa zelo okusne. Še posebej velja poskusiti domač kruh! Naši gostje so pohvalili ponudbo in bili navdušeni nad dobro hrano. AnaCatering odlikujejo profesionalnost, kakovost in zanesljivost. Je prava izbira za pripravo pogostitev na poslovnih in družabnih srečanjih.”

Larisa Kunst, Regionalni razvojni center Koper

mnenja_strank

“Na Občini Piran se preko celega leta, v okviru različnih obiskov in dogodkov, zvrstijo številne pogostitve. Pogostitve so sestavni del naših prireditev, zanje pa večkrat najamemo catering gospe Ane Kovačič Srblin, s katerim smo izredno zadovoljni. Ustreza nam izviren način aranžiranja miz in primerna vsebina ter okus prigrizkov in sladic, ki so skrbno postreženi.”

Jasna Softič, Občina Piran

mnenja_strank

“Poskusili smo že številne cateringe, a je AnaCatering gotovo naš najljubši zaveznik pri izvedbi pogostitev na dogodkih, ki jih organiziramo. Na njihovem repertoarju so namreč jedi in kombinacije, ki jih ljudje obožujejo (še posebej jim je všeč Anino drobno pecivo z jabolki in mandlji) in se jih nikoli ne naveličajo! Ana seveda vedno preseneti s kako novo dobroto, kar ostaja, pa je kakovost, svežina, kulinarična in aranžerska domišljija, ki hrano spremeni v doživetje, ter velika profesionalnost AnaCateringa.”

Izr. prof. dr. Nadja Plazar, dekanja Visoke šole za zdravstvo Izola

mnenja_strank