Iščete catering rešitev, ob kateri se boste lahko brezskrbno posvetili svojim gostom in ostalim vidikom vašega posebnega dogodka, s 110% zaupanjem, da bo vse točno tako, kot mora biti, samo še boljše?

Bi svojim gostom radi podarili nepozabno pogostitev – kulinarično doživetje, ki jim bo še dolgo ostalo v čudovitem spominu?

___________________________________________

Čarovnija okusov in aranžmajev, ples domišljije in ljubezni do hrane, mediteranski temperament in kakovost butičnega kulinaričnega ustvarjanja … AnaCatering v vaše družabno oziroma poslovno življenje prinaša vse to in še več!

Vi se posvetite organizaciji dogodka in druženju z gosti, mi bomo poskrbeli za vse ostalo – od postavitve in aranžiranja miz, priprave in dostave vaših izbranih dobrot in pijače ter vsega ostalega potrebnega inventarja (pribor, krožniki, kozarci ipd.), do postrežbe in pospravljanja po pogostitvi.

Dovolite nam, da vam svetujemo, kaj postreči gostom, glede na čas, kraj in priložnost vaše pogostitve, zaupajte nam njeno izvedbo, od tu naprej pa uživajte v gotovosti, da imate na svoji strani zanesljivo, točno in k vrhunski storitvi usmerjeno catering ekipo, ki bo vašo pogostitev spremenila v dogodek znotraj dogodka – izkušnjo, nad katero boste navdušeni tako vi kot vaši gostje!

Vsak catering je unikat, ki pripoveduje – in pove – svojo edinstveno zgodbo o vas, vašem dogodku in vaših gostih…

Slastne pogostitve pripravljamo za najrazličnejše priložnosti in v celi vrsti »formatov«. Kontaktirajte nas, in z veseljem vam bomo pomagali do optimalnega izbora za vas.